Menorca Mahon Juustopaja
Tietoa tästä aktiviteetista
Mobiililiput hyväksytty
- Varauksesi vahvistetaan heti
- Tällä vaihtoehdolla on ILMAINEN peruutus: varaa se ilman riskiä!
Yleiskatsaus
Tee matkallasi jotain erilaista ja osallistu alkuperäiseen Mahónin juustotyöpajaan Menorcalla. Noin 2 ja puoli tuntia kestävän aktiviteetin aikana pääset osaksi aitoa maitotilaa ja opit perinteisistä tuotantomenetelmistä.
Osallistut saarelle tyypillisen Mahónin juuston valmistukseen, osallistut opastetulle kierrokselle maatilalla ja nautit lopuksi juustomaistiaisista. Tämä toiminto on suunniteltu pienryhmille.
- Nauti omaperäisestä kokemuksesta Mahónin juuston valmistuksesta maitotilalla.
- Tutustu läheltä juustoperinteeseen ja maatilaan sekä siellä eläviin eläimiin.
Nauti kotitekoisten juustojen maistelusta.
Sisältö
- Mahónin juustotyöpaja Menorcalla, noin 2,5 tuntia.
- Opastettu kierros maatilalla
- Mahón-juuston valmistus (ja mahdollisuus lähettää juusto kotiin, kun se on kypsytetty).
- Juuston maistelu
Valitse osallistujat ja päivämäärä
Mitä voit odottaa
Mahónin juustotyöpaja Menorcalla luo unohtumattoman ja hyvin omaperäisen muiston. Löydät itsesi keskeltä saaren sisäosien hiljaisia kukkuloita, aidolta maitotilalta , jossa käytetään edelleen perinteisimpiä juustopyörän valmistusmenetelmiä.
Siellä voit noin 2,5 tunnin ajan tehdä useita meijeriin ja sen päivittäiseen toimintaan liittyviä tehtäviä. Ensinnäkin pääset tutustumaan saarelle tyypillisen Mahónin juuston päivittäiseen valmistukseen. Sinulla on mahdollisuus muokata oma juustosi ja saada se kotiin toimitettuna, kun se on kypsytetty.
Työpajaan sisältyy myös opastettu kierros maatilalla. Kierroksen aikana pääset tutustumaan eläimiin, joiden kanssa he työskentelevät, läheltä, ja voit jopa ruokkia lehmiä ja antaa maitoa vasikoille. Opit myös perinteisistä menorcalaisista viljelymenetelmistä.
Viimeisen silauksen antaa herkullinen juustonmaistelu. Kaikki tuotteet ovat itse tuotettuja ja tilalla valmistettuja, mikä on korvaamatonta.
Tämä aktiviteetti on suunniteltu pienille, enintään 6 hengen ryhmille, mikä takaa henkilökohtaisemman ja ainutlaatuisemman kokemuksen. Toiminnan päätteeksi lapset saavat Master Cheese Maker -todistuksen.