Mallorca Kokkikoulu
Tietoa tästä aktiviteetista
Mobiililiput hyväksytty
- Varauksesi vahvistetaan heti
- Tällä vaihtoehdolla on ILMAINEN peruutus: varaa se ilman riskiä!
Yleiskatsaus
Opi valmistamaan aitoa espanjalaista ruokaa yksinkertaisella tavalla Mallorcan kokkikursseilla. Noin 3 tunnin ajan kuuntelet ammattikokin selityksiä, joiden ohjeita toistat itse. Teet yhteistyötä muun ryhmän kanssa ja opit samalla paikallisia ruokia. Ryhmä on pieni, noin 8 henkilöä.
Kypsennysprosessin päätteeksi kaikki ruoat asetetaan pöydälle maistelua varten. Näin voit paitsi oppia kokkaamaan, myös maistaa tuloksena syntyviä ruokia.
- Opi yksinkertaisia ruokia, joita voit valmistaa kotona tämän ruoanlaittokurssin avulla.
- Valmistat perinteisiä espanjalaisia ruokia kokin ohjeiden mukaan.
- Ruoanlaiton päätteeksi voit maistella kaikkia kurssilla valmistettuja ruokia.
- Ryhmät ovat pieniä, noin 8 henkilöä.
Sisältö
- Ruoanlaittokurssit Mallorcalla
- Ammattikokki
- Ruoan maistelu
Valitse osallistujat ja päivämäärä
Mitä voit odottaa
Osallistu tälle kokkikurssille, jossa opit valmistamaan itse joitakin Espanjan tyypillisimpiä ja yksinkertaisimpia ruokia. Kurssin aikana valmistat omia ruokia ammattikokin ohjeiden ja vaiheiden mukaan.
Kun olet saanut kaikki ruoat valmiiksi, siirryt maisteluihin. Kaikki osallistujat istuutuvat pöytään, jossa he jakavat valmistamansa ruoat. Tämä tarkoittaa, että voit myös maistaa kokin valmistamia ruokia.
Kokemus on yhteistoiminnallinen, ja työskentelet yhdessä muiden kurssilaisten kanssa. Ryhmät ovat pieniä, noin 8 henkeä jokaisessa luokassa. Voit keskustella heidän kanssaan ja luoda ystävällisen ja hauskan ilmapiirin. Tämän ansiosta et jää paitsi mistään yksityiskohdasta, ja pääset täysin uppoutumaan kulinaariseen ilmapiiriin.
Tämän kokemuksen ansiosta vietät noin 3 tuntia tutustuen Espanjan eri alueiden gastronomiseen kulttuuriin . Ensinnäkin opit valmistamaan yksinkertaisia ruokia, joita voi käyttää alkuruokana. Näitä ovat esimerkiksi gazpacho. Mukana on myös pääruokia, kuten paellaa ja sobrasadaa, ja jopa jälkiruokia, kuten crema catalana.