Gran Canaria Ron Arehucasin Tislaamon Opastettu kiertue
Tietoa tästä aktiviteetista
Mobiililiput hyväksytty
- Varauksesi vahvistetaan heti
- Tällä vaihtoehdolla on ILMAINEN peruutus: varaa se ilman riskiä!
Yleiskatsaus
Opi kaikki suosittuun kanarialaiseen rommiin tällä kierroksella Gran Canarialla sijaitsevassa Arehucas-rommitehtaassa. Tällä ammattitaitoisen oppaan johtamalla 45 minuutin kierroksella opit tämän suositun juoman historiasta ja perinteistä.
Kierroksen aikana vierailet tämän tislaamon tiloissa Arucasin kaupungissa Gran Canarian pohjoisosassa ja opit kanarialaisen rommin raaka-aineista sekä siitä, miten tämä moniin maailman kolkkiin kulkeva juoma pullotetaan. Sinulla on myös mahdollisuus maistaa monenlaisia rommeja ja liköörejä.
- Vierailu ammattitaitoisen oppaan johdolla Ron Arehucasin tehtaalla, joka sijaitsee Arucasin kaupungissa, Las Palmas de Gran Canarian pohjoispuolella.
- Tämä on noin 45 minuuttia kestävä aktiviteetti, jossa opit, miten kuuluisaa kanarialaista rommia valmistetaan.
- Vierailun aikana voitmaistella monenlaisia rommeja ja liköörejä itse tehtaassa, jonka tuotteita voit myös ostaa myymälästä.
Sisältö
- Ammattimainen opas
- Arehucasin rommitehtaan sisäänkäynti
- Rummien ja liköörien maistelu
- Paluusiirto
Valitse osallistujat ja päivämäärä
Mitä voit odottaa
Hyödynnä tämä vierailu ammattitaitoisen oppaan kanssa Ron Arehucasin tehtaaseen Gran Canarialla. Tässä noin 45 minuuttia kestävässä toiminnassa sinulla on mahdollisuus oppia kaiken tämän suositun liköörin historiasta, perinteistä ja valmistuksesta mukana olevan asiantuntijan ansiosta.
Arucasin kaupungissa Las Palmasin pohjoispuolella sijaitseva tehdas on yksi Euroopan vanhimmista rommikellareista. Vierailun aikana sinulla on mahdollisuus maistella erilaisia rommeja ja liköörejä, jotka ovat vain aikuisille ja joiden avulla voit tutustua tämän juoman olemukseen.
Yleisesti ottaen sisäänkäynti tehtaaseen jaetaan viiteen vaiheeseen, joihin kuuluvat Arehucasin alkuperän historia, vierailu kellariin, vierailu myllyyn, käymis- ja tislaushuoneisiin, joissa tutustutaan rommin tuotantoon. Sen jälkeen vierailet pullotushuoneessa, jossa voit maistella liköörejä.
Kanariansaarten rommin historia ulottuu Kristoffer Kolumbuksen aikaan. Sanotaan, että nunnat tislasivat rommia 1700-luvulla Arucasissa, kun saarelle ilmestyi sokeriruokoviljelmiä.
Vierailun lisäksi sinulla on myös mahdollisuus ostaa joitakin tehtaan tuotteita tehtaan myymälästä.