Paellan Ja Salmorejon Ruoanlaittokurssi Córdobassa
Tietoa tästä aktiviteetista
Mobiililiput hyväksytty
- Varauksesi vahvistetaan heti
- Tällä vaihtoehdolla on ILMAINEN peruutus: varaa se ilman riskiä!
Yleiskatsaus
Osallistu tälle kokkikurssille ja nauti kahden espanjalaisen ja andalusialaisen keittiön kuuluisimman ruokalajin valmistamisesta: paellan ja salmorejon . Noin 2 tunnin ajan sinulla on mahdollisuus oppia valmistamaan näitä kahta herkullista ruokaa, joita voit sitten valmistaa kotona ystävien ja perheen kanssa. Opit näiden ruokien valmistuksessa käytetyistä raaka-aineista ja vaiheittaisesta prosessista puutarhasta pöytään.
Tunti pidetään pienessä, enintään 10 hengen ryhmässä, mikä mahdollistaa yksilöllisen hoidon. Opit asiantuntevalta kokkiopettajalta , joka selittää kunkin ruoan eri tyypit, lajikkeet ja ravitsemukselliset ominaisuudet. Kurssin päätteeksi voit maistaa tyypillistä Cordovan viiniä ja kuunnella flamencoa .
- Opi asiantuntijaopettajan johdolla valmistamaan kahta Espanjan kuuluisinta ruokalajia: paellaa ja salmorejoa.
- Tutustu näiden kahden tyypillisen ruokalajin raaka-aineisiin ja vaihe vaiheelta tapahtuvaan valmistukseen sekä historiaan ja eri lajikkeisiin.
- Päätä kurssi maistelemalla paikallista Cordoban-viiniä ja kuuntelemalla flamencoa.
Sisältö
- Paellan ja salmorejon kokkauskurssi
- Asiantunteva opettaja
- Viini
- Välipalat
Valitse osallistujat ja päivämäärä
Mitä voit odottaa
Tässä aktiviteetissa sinulla on noin 2 tunnin ajan mahdollisuus oppia valmistamaan kahta espanjalaisen kulttuurin tunnetuinta ruokalajia: paellaa ja salmorejoa. Pienessä, enintään 10 hengen ryhmässä saat kurssin, jossa harjoittelet näiden kahden paikallisen ruokalajin valmistusta vaihe vaiheelta.
Kurssin vetäjänä toimii asiantunteva kokkiopettaja pienessä, noin 10 hengen ryhmässä. Näin saat opettajalta henkilökohtaista huomiota, jotta voit oppia molempien ruokien reseptin parhaalla mahdollisella tavalla. Sen jälkeen voit valmistaa niitä kotona ja nauttia hyvän aterian perheen ja ystävien kanssa .
Opit myös näiden kahden ruokalajin historiasta sekä niiden lajikkeista ja ravitsemuksellisista ominaisuuksista. Aktiviteetin päätteeksi voit maistella herkullista Cordovan-viiniä ja rentoutua luokkatovereidesi kanssa kuunnellen perinteistä flamencomusiikkia. Opettaja osaa myös kertoa kaupungin parhaista paikoista, joissa voi syödä ja juoda , jotta voit nauttia parhaista gastronomisista kokemuksista, joita Cordoballa on tarjota.
Tämä on aktiviteetti, jonka avulla voit luoda yhteyden paikalliseen kulttuuriin makusi kautta. Ihanteellinen gastronomian ja hyvän ruoan ystäville.