Jerez Tapas Kiertue
Tietoa tästä aktiviteetista
Mobiililiput hyväksytty
- Varauksesi vahvistetaan heti
- Tällä vaihtoehdolla on ILMAINEN peruutus: varaa se ilman riskiä!
Yleiskatsaus
Nauti kulinaarisesta kokemuksesta tällä Jerezin tapas-kierroksella. Noin kaksi tuntia kestävässä toiminnassa, joka järjestetään pienessä ryhmässä, paikallinen opas kertoo sinulle Andalusian tämän alueen keittiön historiasta.
Voit tutustua siihen omakohtaisesti tällä kävelykierroksella kaupungin keskustassa ja maistella kolmea tyypillistä tapasta ja kolmea juomaa. Jotkut näistä kuuluisista tapaksista ovat chicharrones tai ajo campero. Sinulla on myös mahdollisuus tehdä se lounaaksi tai päivälliseksi.
- Tutustu Jerezin kulinaariseen historiaan tämän tapas-kierroksen ansiosta noin kaksi tuntia kestävällä kävelykierroksella.
- Maista pienryhmäkierroksella jopa kolmea tyypillistä tapaksia ja niihin kuuluvia juomia.
- Paikallinen opas kertoo kunkin tapasin ja Jerezin keittiön historiasta.
Sisältö
- Paikallinen opas
- Kävelykierros
- Kolme tyypillistä tapaksia
- Kolme juomaa
Valitse osallistujat ja päivämäärä
Mitä voit odottaa
Löydä lisää makuja makuhermoihisi tämän Jerezin tapas-kierroksen ansiosta. Tämä aktiviteetti kestää noin kaksi tuntia pienessä ryhmässä, jossa paikallinen opas on mukana kertomassa näiden tyypillisten ruokien historiasta. Kaupungin keskustassa voit maistella jopa kolmea tapaksia ja niitä vastaavia juomia ja tutustua omakohtaisesti siihen, miten ihmiset syövät tässä osassa Andalusiaa.
Jerez on pysähdyspaikka, jonka monet ihmiset tekevät vieraillessaan Cádizin maakunnassa. Useiden syiden joukossa ovat ruoka ja juoma. Tämä kaupunki on kuuluisa viinikellareistaan, mutta myös tapaksista, joita voit syödä missä vain.
Siksi tällä kävelykierroksella sinulla on mahdollisuus nauttia enintään kolmea erilaista tapasta ja kolmea erilaista juomaa, jotka voivat olla viiniä, olutta tai virvoitusjuomia.
Näitä tyypillisiä Jerezin tapaksia voit kokeilla:
- Ajo campero: tämä on tyypillinen resepti Jerezin maaseudulla sijaitsevilta sherrytiloilta. Se valmistetaan niin sanotuista viinitilojen tomaateista, ja se tarjoillaan pienessä saviastiassa retiisien kera.
- Chicharrones: ihanteellinen herkku, sillä ne ovat rapeita ulkoa ja mureita sisältä. Ne tarjoillaan yleensä lämpiminä ja pieninä paloina.
- Berza jerezana: tyypillinen ruokalaji, joka on peräisin mustalaiskeittiöstä. Se on muhennos, jota täydennetään pringalla ja joka sopii täydellisesti talveen.
- Cola de toro (sonnin häntä): toinen täydellinen muhennos tapaksi, jonka rakenne on hyytelömäinen ja jossa on runsaasti kastiketta.
Voit tehdä tämän kierroksen joko keskipäivällä lounaalla tai illalla illallisella.