Alicante Paella Ja Sangria Cooking Class

4.7
(933 Arvostelua)

Tietoa tästä aktiviteetista

Mobiililiput hyväksytty

Kesto: 3 hours 30 minutes
Tällä aktiviteetilla on POIKKEUKSELLISEN HYVÄT arviot
Välitön vahvistus
ILMAINEN peruutus
Alkaen
62 € 57 €
ILMAINEN peruutus
Ei lisämaksuja
  • Varauksesi vahvistetaan heti
  • Tässä vaihtoehdossa on ILMAINEN peruutus: voit varata sen ilman riskejä!

Yleiskatsaus

Opi valmistamaan herkullista paellaa ja virkistävää sangriaa tässä ainutlaatuisessa kulinaarisessa kokemuksessa Alicantessa, joka tarjoaa jännittävän tilaisuuden uppoutua paikalliseen gastronomiseen kulttuuriin noin kolmen ja puolen tunnin ajan. Ammattikokin johdolla opit kaikki tarvittavat niksit, joilla voit ilahduttaa vieraita tällä tyypillisellä valencialaisella ruokalajilla ja virkistää heitä tällä iberialaisella juomalla.

Ammattitaitoisen oppaan saattelemana aloitat seikkailusi Alicanten markkinoilta, jossa voit valita ja ostaa työpajan tarvikkeet. Oppaan selostuksen ansiosta opit lisäksi kaiken gastronomian merkityksestä Alicanten historiassa ja kulttuurissa. Työpajan päätteeksi voit nauttia aidon välimerellisen lounaan. Kaikki tämä tehdään kätevästi pienissä, noin 15 matkustajan ryhmissä.

  • Opi tekemään herkullista paellaa ja virkistävää sangriaa ammattikokin kanssa.
  • Opi gastronomian merkityksestä Alicanten historiassa ja kulttuurissa ammattitaitoisen oppaan ansiosta, joka saattaa sinut Alicanten markkinoille raaka-aineita hankkimaan.
  • Maista aitoa välimerellistä lounasta, jossa on paellaa, salaatteja ja monia muita ruokia, ja nauti siitä pienissä, noin 15 matkustajan ryhmissä.

Sisältö

  • Paellan ja sangrian kokkaustyöpaja
  • Ammattikokki opettajana
  • Ammattimainen opas
  • Välipalat ja juomat

Valitse osallistujat ja päivämäärä

Mitä voit odottaa

Tutustu ainutlaatuiseen kulinaariseen kokemukseen Alicantessa paellan ja sangrian kokkauskurssilla, joka tarjoaa jännittävän tilaisuuden uppoutua paikalliseen gastronomiseen kulttuuriin ja oppia valmistamaan kahta espanjalaista ruokalajia noin neljä tuntia kestävässä työpajassa.

Tässä työpajassa sinulla on tilaisuus sukeltaa paellan maailmaan. Paella on riisiresepti, jonka juuret ovat Valencian yhteisössä ja joka on ylittänyt rajat ja josta on tullut espanjalainen kulinaarinen symboli. Kulttuurihistoriallisesti arvokkaaksi tunnustettu paella on paljon muutakin kuin ateria: se on perinne. Ammattikokin johdolla opit salaisuudet aidon paellan täydellisen valmistuksen takana, mukaan lukien socarratin, eli riisin kevyen paahtamisen, joka tiivistää ja tehostaa makuja, herkkä prosessi.

Mutta siinä ei ole vielä kaikki, sillä pääset myös tutustumaan sangrian, ikonisen espanjalaisen juoman, valmistukseen. Espanjasta ja Portugalista peräisin oleva sangria on viinin, hedelmien ja liköörin yhdistelmä, joka on valloittanut makumaailman kaikkialla maailmassa. Kokin asiantuntevassa ohjauksessa opit valitsemaan ja yhdistelemään oikeat ainesosat täydellisen tasapainoisen sangrian valmistamiseksi.

Ennen kuin sukellat työpajaan, aloitat kulinaarisen seikkailusi Alicanten markkinoilta. Sinulla on mukanasi ammattitaitoinen opas, joka esittelee sinulle markkinoiden salaisuudet ja auttaa sinua valitsemaan ruoanlaittokokemuksessasi tarvitsemasi tuoreet raaka-aineet. Tekniikoiden ja reseptien oppimisen lisäksi sinulla on mahdollisuus nauttia herkullista kotitekoista paellaa ja muita välimerellisiä ruokia, joiden parina on virkistävä lasillinen sangriaa. Nauti ainutlaatuisesta kokemuksesta pienissä, noin 15 matkustajan ryhmissä.

Arvostelua

4.7
· 933 Arvostelua
  • A
    A.
    5
    (0 Arvostelua)
    Mikä kokemus! Opin kokkaamaan kuin oikea espanjalainen. Eniten nautin epäilemättä siitä, että maistoin lopussa omia luomuksiani.
  • J
    J.
    4
    (0 Arvostelua)
    Uskomaton kulinaarinen kokemus, opin kokkaamaan paikallisia ruokia asiantuntijakokin kanssa, unohtumaton ja erittäin suositeltava!
  • S
    S.
    5
    (0 Arvostelua)
    Tunti oli todellinen räjähdys, meillä oli hauskaa ja opimme paljon, tekisimme sen ehdottomasti uudelleen!
  • A
    A.
    5
    (0 Arvostelua)
    Kokemus paikallisten ruokien valmistamisesta oli ehdottomasti rikastuttava ja hauska, mutta sijainti oli hieman vaikea löytää.
  • Katso lisää

    Lisätietoa

    Peruutuskäytännöt