Alicante Paella Ja Sangria Cooking Class
Tietoa tästä aktiviteetista
Mobiililiput hyväksytty
- Varauksesi vahvistetaan heti
- Tällä vaihtoehdolla on ILMAINEN peruutus: varaa se ilman riskiä!
Yleiskatsaus
Opi valmistamaan herkullista paellaa ja virkistävää sangriaa tässä ainutlaatuisessa kulinaarisessa kokemuksessa Alicantessa, joka tarjoaa jännittävän tilaisuuden uppoutua paikalliseen gastronomiseen kulttuuriin noin kolmen ja puolen tunnin ajan. Ammattikokin johdolla opit kaikki tarvittavat niksit, joilla voit ilahduttaa vieraita tällä tyypillisellä valencialaisella ruokalajilla ja virkistää heitä tällä iberialaisella juomalla.
Ammattitaitoisen oppaan saattelemana aloitat seikkailusi Alicanten markkinoilta, jossa voit valita ja ostaa työpajan tarvikkeet. Oppaan selostuksen ansiosta opit lisäksi kaiken gastronomian merkityksestä Alicanten historiassa ja kulttuurissa. Työpajan päätteeksi voit nauttia aidon välimerellisen lounaan. Kaikki tämä tehdään kätevästi pienissä, noin 15 matkustajan ryhmissä.
- Opi tekemään herkullista paellaa ja virkistävää sangriaa ammattikokin kanssa.
- Opi gastronomian merkityksestä Alicanten historiassa ja kulttuurissa ammattitaitoisen oppaan ansiosta, joka saattaa sinut Alicanten markkinoille raaka-aineita hankkimaan.
- Maista aitoa välimerellistä lounasta, jossa on paellaa, salaatteja ja monia muita ruokia, ja nauti siitä pienissä, noin 15 matkustajan ryhmissä.
Sisältö
- Paellan ja sangrian kokkaustyöpaja
- Ammattikokki opettajana
- Ammattimainen opas
- Välipalat ja juomat
Valitse osallistujat ja päivämäärä
Mitä voit odottaa
Tutustu ainutlaatuiseen kulinaariseen kokemukseen Alicantessa paellan ja sangrian kokkauskurssilla, joka tarjoaa jännittävän tilaisuuden uppoutua paikalliseen gastronomiseen kulttuuriin ja oppia valmistamaan kahta espanjalaista ruokalajia noin neljä tuntia kestävässä työpajassa.
Tässä työpajassa sinulla on tilaisuus sukeltaa paellan maailmaan. Paella on riisiresepti, jonka juuret ovat Valencian yhteisössä ja joka on ylittänyt rajat ja josta on tullut espanjalainen kulinaarinen symboli. Kulttuurihistoriallisesti arvokkaaksi tunnustettu paella on paljon muutakin kuin ateria: se on perinne. Ammattikokin johdolla opit salaisuudet aidon paellan täydellisen valmistuksen takana, mukaan lukien socarratin, eli riisin kevyen paahtamisen, joka tiivistää ja tehostaa makuja, herkkä prosessi.
Mutta siinä ei ole vielä kaikki, sillä pääset myös tutustumaan sangrian, ikonisen espanjalaisen juoman, valmistukseen. Espanjasta ja Portugalista peräisin oleva sangria on viinin, hedelmien ja liköörin yhdistelmä, joka on valloittanut makumaailman kaikkialla maailmassa. Kokin asiantuntevassa ohjauksessa opit valitsemaan ja yhdistelemään oikeat ainesosat täydellisen tasapainoisen sangrian valmistamiseksi.
Ennen kuin sukellat työpajaan, aloitat kulinaarisen seikkailusi Alicanten markkinoilta. Sinulla on mukanasi ammattitaitoinen opas, joka esittelee sinulle markkinoiden salaisuudet ja auttaa sinua valitsemaan ruoanlaittokokemuksessasi tarvitsemasi tuoreet raaka-aineet. Tekniikoiden ja reseptien oppimisen lisäksi sinulla on mahdollisuus nauttia herkullista kotitekoista paellaa ja muita välimerellisiä ruokia, joiden parina on virkistävä lasillinen sangriaa. Nauti ainutlaatuisesta kokemuksesta pienissä, noin 15 matkustajan ryhmissä.