La Fortuna Sademetsän Suklaakiertue
Tietoa tästä aktiviteetista
Mobiililiput hyväksytty
- Varauksesi vahvistetaan heti
- Tällä vaihtoehdolla on ILMAINEN peruutus: varaa se ilman riskiä!
Yleiskatsaus
Liity tähän sademetsän suklaakierrokseen La Fortunassa yhdessä ammattitaitoisen oppaan kanssa. Tämä makea elämys vie sinut Costa Rican sademetsien halki, jossa pääset tutustumaan paikallisen suklaanvalmistuksen salaisuuksiin. Sinulla on mahdollisuus vierailla paikallisella maatilalla ja oppia koko prosessista.
Tietenkin saat maistaa yhtä maailman ylistetyimmistä makeisista luonnollisimmassa muodossaan, mikä on erilainen kokemus. Lisäksi tämä on myös opettavainen aktiviteetti, sillä laajennat tietojasi La Fortunan suklaan historiasta, kulttuurista ja perinteistä . Tämä retki kestää noin 2 tuntia.
- Tämä La Fortunan sademetsän suklaakierros ilahduttaa sinua, jos olet suklaan ystävä.
- Mukanasi on asiantunteva opas, joka upottaa sinut Costa Rican suklaan historiaan ja tapoihin.
- Vierailet paikallisella maatilalla , jossa suklaata kasvatetaan, valmistetaan ja jalostetaan, ja pääset maistamaan hieman tätä herkkua.
Sisältö
- Suklaakierros sademetsässä La Fortunassa
- Asiantuntijan opas
- Maistelu
- Vierailu paikallisella maatilalla
Valitse osallistujat ja päivämäärä
Mitä voit odottaa
Älä missaa tätä herkullista seikkailua tällä suklaakierroksella La Fortunan sademetsässä. Sademetsän luonnonkauneudesta nauttimisen lisäksi sinulla on mahdollisuus maistaa suklaata sen puhtaimmassa ja luonnollisimmassa muodossa. Tämän maistelun avulla pääset nauttimaan yhdestä maailman suosituimmista makeisista ja arvostamaan kaikkia sen vivahteita ja makuja.
Asiantuntevan oppaan seurassa tutustut Costa Rican vehreisiin sademetsiin ja samalla paikallisen suklaanvalmistuksen salaisuuksiin. Noin 2 tunnin ajan sinulla on mahdollisuus vierailla paikallisella maatilalla ja oppia koko prosessista kaakaon viljelystä suklaan valmistukseen.
Kyseessä on myös opettavainen kokemus, jossa laajennat tietojasi La Fortunan suklaan historiasta, kulttuurista ja perinteistä. Opit viljelytekniikoista, kaakaopapujen fermentoinnista, paahto- ja jauhatusprosessista sekä siitä, miten erilaisia suklaatyyppejä valmistetaan.
Costa Ricassa on pitkät perinteet kaakaonviljelyssä ja suklaan valmistuksessa. Maa tunnetaan laadukkaasta suklaastaan, jota viljellään trooppisilla alueilla ja josta on tullut tärkeä osa maan kulinaarista perintöä. Costa Rican maanviljelijät ovat kehittäneet kestäviä viljelytekniikoita ja säilyttäneet perinteiset tuotantomenetelmät, jotta he voivat tuottaa erinomaisen laadukkaita kaakaopapuja.