Brysselin Suklaapaja
Tietoa tästä aktiviteetista
Mobiililiput hyväksytty
- Varauksesi vahvistetaan heti
- Tällä vaihtoehdolla on ILMAINEN peruutus: varaa se ilman riskiä!
Yleiskatsaus
Opi valmistamaan oma persoonallinen suklaapatukka belgialaiselta suklaata valmistavalta ammattilaiselta tässä noin tunnin kestävässä suklaatyöpajassa Brysselissä. Tutustut perinteisiin belgialaisiin tekniikoihin ja menetelmiin , joilla valmistetaan hienoimpia kaakaosta valmistettuja herkkuja. Voit myös kiertää Choco Story -museossa, seurata esittelyä ja osallistua unohtumattomaan belgialaisen suklaan maisteluun, sillä sisäänpääsy museoon sisältyy hintaan.
- Tutustu belgialaisensuklaan valmistuksen taiteeseen ammatt isuklaata valmistavan suklaataiteilijan kanssa.
- Luo oma persoonallinensuklaapatukka suklaa-asiantuntijan opastuksella.
- Tutustu Choco Story -museoon Brysselissä ja maistele erilaisia paikallisia suklaita maistelutilaisuudessa.
Sisältö
- Suklaatyöpaja Brysselissä
- Sisäänpääsy Choco Story -museoon
- Ääniopas
- Perinteisen suklaan valmistuksen esittely
Valitse osallistujat ja päivämäärä
Mitä voit odottaa
Tämä suklaatyöpaja Brysselissä opettaa sinulle kaakaonkäsittelyn taidon ammattitaitoisten mestarisuklaata valmistavien mestareiden tiimiltä.
Vietät noin tunnin tutustumalla belgialaisen suklaan valmistuksen salaisuuksiin Brysselin Choco Story -museossa , joka on kokonaan omistettu maailman suosituimmalle välipalalle.
Näet ja toteutat klassisten makeisten, kuten bonboneiden, praliinien ja jopa oman, täysin yksilöllisen suklaapatukan valmistuksen vaiheet asiantuntijoiden ohjeiden mukaan, jotka opastavat sinua koko prosessin ajan.
Jotta vierailustasi saisit kaiken irti, työpajaan sisältyy sisäänpääsy Choco Story -museoon, joten sinulla on mahdollisuus kokea audio-opastettu kierros ja päästä tutustumaan kaikkiin paikan päällä oleviin näyttelyesineisiin.
Näet myös perinteisen suklaanvalmistuksen esittelyn ja osallistut unohtumattomaan ja hienoon maistiaiseen belgialaisesta suklaasta, joka on tunnustettu yhdeksi maailman parhaista.